Woocommerce, system status is blank

Premium WordPress Themes, Templates and Plugins Support Cosmos Woocommerce, system status is blank

This topic is: not resolved

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  websitesrus 1 month, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #8924

    websitesrus
    Participant
    Post count: 12

    Hello,

    Woocommerce, system status is blank.

    Normally Woocommerce displays a system status page. It is blank when using the cosmos theme but displays normally when switching to another theme like 2017.

    WordPress 4.8 (Problem existed in earlier versions)
    Cosmos 4.1

    I can provide an admin login if needed.
    Thanks

  • #8946

    Support Team
    Keymaster
    Post count: 428

    If you having any issue on theme please provide us you login credentials. We’ll quickly assist to you.

    Thanks!

  • #8947

    websitesrus
    Participant
    Post count: 12
    This reply has been marked as private.
  • #8950

    websitesrus
    Participant
    Post count: 12

    Hello,
    I PMed you back on July 6th with the requested login credentials but have not heard anything back. Is someone still investigating this issue?

    Thanks

  • #8955

    Support Team
    Keymaster
    Post count: 428

    Sorry for delay! I’ll quickly check your site now.

  • #8970

    websitesrus
    Participant
    Post count: 12

    Hello,
    Did you find anything?
    Thanks

  • #8975

    Support Team
    Keymaster
    Post count: 428

    Hey there sorry for long term silence. Did you update WooCommerce? if not please update it and can you please sent us your updated passwords again? We’ll check it out.

    Thanks for your patience.

  • #8980

    websitesrus
    Participant
    Post count: 12

    Hey,
    Yes problem still exists. All plugins updated. Tried on php 5 and 7 same.
    Change to theme 2017 and problem goes away.

    I set back up the same credentials- look in last PM.
    Thanks

  • #8981

    websitesrus
    Participant
    Post count: 12
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.