#9521
Support Team
Keymaster
Post count: 750

Can you please update it? And try again? It works properly without any action.

Just begin with this:

[vc_row][vc_column][vc_video_gallery_pro videogallerypro_display_title="true" videogallerypro_main_title="Help Videos" videogallerypro_main_link="https://themeofwp.com/help-videos/" videogallerypro_main_title_font_size="16px" videogallerypro_main_title_font_weight="600" videogallerypro_main_title_line_height="1.6" videogallerypro_main_title_letter_spacing="0px" videogallerypro_loadmore_active="true" videogallerypro_loadmore_itemcount="10" videogallerypro_display_search="true" videogallerypro_display_cats="true" use_theme_fonts="yes" videogallerypro_video_cats="%5B%7B%22videogallerypro_video_cat%22%3A%22WPBakery%20Page%20Builder%22%7D%2C%7B%22videogallerypro_video_cat%22%3A%22Elementor%20Page%20Builder%22%7D%2C%7B%22videogallerypro_video_cat%22%3A%22WordPress%20Plugins%22%7D%2C%7B%22videogallerypro_video_cat%22%3A%22WordPress%20Themes%22%7D%5D"][vc_video_gallery_pro_content videogallerypro_video_source="youtube" videogallerypro_youtube_video_id="_aBVoGeGxZY" videogallerypro_video_title="3d Perspective Slider Usage" videogallerypro_item_font_size="16px" videogallerypro_item_font_weight="600" videogallerypro_item_line_height="1.6" videogallerypro_item_letter_spacing="0px" videogallerypro_video_duration="1:59" videogallerypro_video_category="WPBakery Page Builder" use_theme_fonts="yes"][vc_video_gallery_pro_content videogallerypro_video_source="youtube" videogallerypro_youtube_video_id="GRvIR7Z3d3I" videogallerypro_video_title="Fullpage Scrolling Sections Usage" videogallerypro_item_font_size="16px" videogallerypro_item_font_weight="600" videogallerypro_item_line_height="1.6" videogallerypro_item_letter_spacing="0px" videogallerypro_video_duration="10:03" videogallerypro_video_category="WPBakery Page Builder" use_theme_fonts="yes"][/vc_video_gallery_pro][/vc_column][/vc_row]

Here is the sample output:

Help Videos