Premium WordPress Themes, Templates & Plugins Support WordPress Theme Support Avien These Theme Options Aren't Working

This topic is: resolved
Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #8500
      Micki Baker
      Participant
      Post count: 8

      I have switched to non-child theme and reset theme options to default, but it doesn’t fix any of these…

        When the “Predefined Skins” is set to anything other then “default” or grey (second from left), the following things don’t work:

      • Theme Options -> Top Header -> Top Header Link Color
      • Theme Options -> Top Header -> Top Header Link Hover Color
      • Theme Options -> Navigation -> Navigation Parent Item Styles (this never works, even with default predefined skins)
      • Theme Options -> Navigation -> Navigation Link Hover Color
      • Theme Options -> Navigation -> Navigation Parent Background Color (this never works, even with default predefined skins)
      • Theme Options -> Navigation -> Navigation Parent Hover Background Color
        Default font in the following locations have no options. It is set to “Abel” with no option to change it. I see in the demo content that there are available choices for fonts, but not in my current site.

      • Theme Options, -> Body Styling -> Headings Font
      • Theme Options -> Top Header -> Top Header Text Style
    • #8501
      Micki Baker
      Participant
      Post count: 8
      This reply has been marked as private.
    • #8502
      Support Team
      Keymaster
      Post count: 752

      Hey there we’ll be replicate it for you and I’ll be inform you what’s missed asap.

    • #8513
      Support Team
      Keymaster
      Post count: 752
      This reply has been marked as private.
    • #8514
      Micki Baker
      Participant
      Post count: 8
      This reply has been marked as private.
    • #8520
      Support Team
      Keymaster
      Post count: 752
      This reply has been marked as private.
    • #8526
      Micki Baker
      Participant
      Post count: 8

      I just checked the site, and I notice that some of the options work now, but some don’t. I’m assuming you are still working on it?

      Thanks,
      Micki

    • #8527
      Support Team
      Keymaster
      Post count: 752

      Hey there, I’ve corrected a lot and I’ll fix them all asap. Thanks for your patience.

      Thanks,
      Kevin

    • #8528
      Support Team
      Keymaster
      Post count: 752

      All are fixed. If you find non working part please let us know we’ll fix it for you.

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.